vrijdag 27 maart 2009

Voorbeschouwing: Trofee van Haspengouw

Hallo,

Zondag staat de volgende afspraak alweer op de agenda, de Trofee van Haspengouw, met start en aankomst in Aalst (Sint- Truiden).

Eerst dienen we een grote ronde af te leggen van 119 kilometer, deze grote omloop gaat voornamelijk over golvende wegen in de grensstreek tussen Limburg en Luik. Daarna volgen nog 5 plaatselijke ronden met telkens een korte kasseistrook en een korte klim.
Als eerste jaars belofte stond ik al eens aan de start van deze wedstrijd, toen werd het een massaspurt, gewonnen door Tyler Farrar. De laatste jaren echter werd het complete deelnemersveld volledig uit elkaar geranseld door de wind en kwamen de sterke renners steeds naar voren. Vorig jaar won ploegmaat Jan Ghyselinck deze wedstrijd voor Jan Bakelants, we hebben met de ploeg dus iets te verdedigen...

De start is reeds om 12u, wat met de uurwisseling dus nog een uurtje vroeger is. Hopelijk brengt deze verandering in het bioritme mij wat meer geluk... De conditie is er allesinds nog steeds, het gure weer van de afgelopen dagen heeft mij niet van de fiets kunnen houden!

Groetjes Klaas

3 opmerkingen:

Jonathan zei

Veel succes morgen!

Fernand zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Fernand zei

Proficiat
fantatisch gereden met uw derde
plaats en ook goede prestatie
van gans de ploeg