donderdag 9 juli 2009

Vooruitblik: Pittem

Hallo,

Zaterdag gaat het 2e deel van het seizoen definitief van start. De studies (het 4e jaar) liggen achter de rug en de vakantie is begonnen. Van de eerste zonnige dagen heb ik geprofiteerd om goed te trainen voor de komende drukke wedstrijdperiode.

Zaterdag begin ik eraan met de 'Sint-Godelieve Prijs' in Pittem, een interclubwedstrijd waar ik voor het eerst aan de start kom. Om 13u10 gaan we van start om een grote ronde af te leggen van 120 km waarna nog 5 plaatselijke rondes volgen van telkens 9,2 km, goed voor in totaal 166 km. De grootste moeilijkheden liggen in het begin van de wedstrijd met na 45 km de Oude Kwaremont die onmiddellijk gevolgd wordt door de Schapenberg en de Patersberg. Op de terugweg naar Pittem trekken we nog over de kasseien van de Varent, de Tiegemberg en de Nokereberg. De hindernissen liggen nog ver van de aankomst maar toch bleken ze in het verleden al meermaals beslissend, het wordt dan ook kwestie van goed vooraan te beginnen, maar dat wil natuurlijk iedereen.

Ik heb allesinds een goed gevoel de laatste dagen en heb er dan ook zin in om er nog iets moois van te maken in deze 2e seizoenshelft.

Groetjes Klaas

meer info op:
www.interclubpittem.tk

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Klaas,

fijn om op de voet te kunnen volgen welke koersen je allemaal rijdt. Je hebt het al ver geschopt in je sport! Ik wens je dan ook veel succes toe de komende wedstrijden en blijf met plezier je verslagen lezen.

groeten
Arne Verduyn (St Lodewijkscollege)

Anoniem zei

Amai, de jongen die jou vorig jaar op de Ballon d'Alsace klopte, wint in zijn eerste profjaar meteen een bergrit in de Tour...

Dat moet wel inspirerend werken hé ;-)

Tom